Workshop ‘Crisis! Wat nu?’

Incidenten gebeuren nu eenmaal, ook in hoger onderwijsinstellingen. Meestal wordt een incident snel opgelost en gaat het leven op uw hogeschool of universiteit gewoon door, maar wanneer wordt een incident een crisis en hoe schaal je dan op? In hoeverre ben je hier als instelling op voorbereid? Om op deze en andere gerelateerde vragen antwoord te geven organiseert het programma IV-HO een workshop over crisismanagement te Utrecht. De workshop zal nog tweemaal gegeven worden, op 9 maart en op 23 maart.

Tijdens deze workshop neemt Michael Mehrow, Integraal Veiligheidsmanager aan Hogeschool Windesheim, u mee in wat crisismanagement precies is en hoe u een crisisorganisatie in uw instelling op kan zetten. U gaat hiermee actief aan de slag en aan het einde van de workshop heeft u een concreet handelingsperspectief.

Ben u geïnteresseerd en wil u zich graag aanmelden? Stuur dan een mail naar klaasjan.boon@surfnet.nl. Gezien het interactieve karakter van de workshop en de persoonlijke aandacht die daarbij belangrijk is, is er een maximum van 15 deelnemers per workshop.